Amikor majdnem ellopták a férfi irattáskámat

A feleségemmel kertvárosban lakunk, ott van a családi házunk is. Amikor azon gondolkoztunk, hova költözzünk, mindenképp úgy gondoltuk, hogy szeretnék távol lenni a város zajától, mert a mindennapos zsongás már idegőrlő. Így viszont a munkahelyemre autóval kell járnom, mert tömegközlekedéssel még városon belül is borzalmas közlekedni. És amúgy is, a munkám miatt folyton mennem kell ide-oda, így az autó sokkal kényelmesebb. A benzint meg úgyis fizeti a cég. Ha pedig nem munkába megyek, akkor a feleségemmel gyakran kirándulunk, biciklizünk és ilyesmi.

Reggel csak be kell pattannom az autóba, bedobom az anyósülésre a férfi irattáskámat, amit egyébként két hónapja cseréltem le egy újra és a legjobb választás volt. Ebben tartok mindent, ami a mindennapi munkámhoz fontos, ráadásul teljesen passzol az üzleti élethez és ahhoz, ahogy nekem is fel kell öltöznöm.

Még egy kollégám ajánlott egy webáruházat, ahol női és férfi táskákat is lehet venni, a minőség pedig hibátlan. Ő is onnan vett magának és a feleségének is egy táskát, és nagyon meg vannak elégedve. Neki is egy hasonló barna, fényes bőrtáskája van, mint amit én vettem csak az övé kicsit kisebb és kevesebb zsebe van. A szállítás pedig nagyon egyszerű, 10.000 forint feletti vásárlás esetén pedig ingyenesen futárszolgálattal kis is szállítják. Ha esetleg nem tetszik a táska, nem a kapott színre vagy méretre gondoltál, akkor meg lehet oldani azt is, hogy kicseréltesd. A szállítás általában 1-3 munkanap szokott lenni, így aztán az ember nagyon hamar megkapja és már használni is tudja. Amikor veszek valamit online, én mindig alig várom, hogy megkapjam a terméket és már tűkön ülök ilyenkor, szóval ennek nagyon örültem.

Én minden nap használom szinte, és eddig még semmilyen problémám nem volt vele. A mérete teljes mértékben megfelelő a számomra, a színe is tökéletes, én amúgy is szeretem a barnát. Minőségi termékről van szó, ezért mindenkinek csak ajánlani tudom.

Eszembe jutott, amikor egyszer elmentem autóval a munkába, de nagyon késésben voltam a dugó miatt, és amint megérkeztem, egyből rohantam be az irodába, ráadásul pont meetinggel kezdtünk, így nem volt időm arra sem, hogy legalább kicsit kifújjam magam, egyből be kellett ülnöm a tárgyalóba. Na, de a nagy sietségben ott hagytam a kocsiban a táskám, amiben az irataim is benne voltak, amik kellettek volna. A kocsit is nyitva hagytam, teljes káosz volt a reggel. A főnök megérkezett, de én abban a percben már rohantam le a kocsihoz, mert az iratok nélkül sok mindent nem tudtunk volna kezdeni a tárgyaláson, ami miatt pedig elég nagy csávába kerültem volna. Sőt, ha esetleg abban a kis időben feltörték volna a kocsimat, netalántán elvitték volna, akkor nem csak a meetingnek lett volna annyi, hanem a táskámnak és az autómnak is. Sőt, még pár dolog volt a csomagtartóban, ami fontos volt.

Szerencsére, amikor leértem, láttam, hogy a kocsi ugyanúgy ott van, ahol hagytam, benne a táskámban, abban meg az iratok. Legközelebb még jobban oda fogok figyelni, mert ez csak a szerencsén múlott.