Autószerelmesek babakocsit vesznek


Az életünknek mindig is szerves részét képezte az autó. Nemcsak azért, mert én végzettségemet tekintve autószerelő vagyok, hanem azért is,mert a feleségemmel mind a ketten gyerekkorunk óta rajongva szeretjük a kocsikat. Elég sokat tudunk róluk, ez is hozott minket össze. Egy autósfórumban óriási vita keveredett, és mi mind a ketten beleálltunk. Természetesen teljesen mást gondoltunk, így nagy, szenvedélyes vita alakult ki köztünk, majd folytattuk privátban is, és végül egymásba szerettünk.

 Ennek már több, mint 10 éve, azóta elvettem feleségül is és sok minden megváltozott, de az autók és egymás iránti szenvedélyünk örök. Mivel mi inkább a régebbi típusú autókat kedveljük, így mindig használtan vásároltunk eddig kocsit. De nem is olyan régen kiderült, hogy kisbabánk lesz, és abban megegyeztünk, hogy az ő járgánya mindenképpen 0 kilométeres lesz. Persze,logikus döntés lehet egy használt babakocsi is, de mi mindenképpen újat szerettünk volna a kis porontynak. Kiválasztani egy új babakocsit sokkal könnyebb feladatnak tűnik, mint valójában amilyen. Óriási a választék a piacon,több száz féle babakocsi közül lehet válogatni, és árkategóriában is nagyon nagy a szórás, határ a csillagos ég. Abban már az elején megegyeztünk, hogy mivel semmit nem fogunk nagyon sokáig használni, így nem vesszük semmiből a legdrágábbat. Egy jó közép kategóriát céloztunk meg mindenből, jó minőségelérhető áron. Talán ez a legnehezebb kategória, de mi találtunk egy olyan webáruházat, ahol csak és kizárólag ilyen termékek vannak. Szebbnél szebb babakocsik, ráadásul nagyon jó műszaki tartalommal. És, mivel mi eléggé odavagyunk az autókért, egyáltalán nem mindegy a műszaki jellemzők milyensége.Lenyűgözött például, hogy más van olyan kocsi, aminél állítható a rugózáskeménysége, hogy a baba nem rázkódjon össze göröngyös úton sem.

Már anyagválasztásban is nagyon sok a lehetőség, van olyan babakocsi, ami teljesen hipoallergén. Fontos szempont volt még az állítható tolókar és az is, hogy mind a két irányban lehessen rögzíteni az ülőrészt. Mikor rájöttem, hogy kb. fél éves korától már sport ülőrészre lesz szüksége, és hogy autósülést is kell neki venni, nagyon megörültem, hogy kiderült, van olyan, ami3 az 1-ben, és nem kell külön-külön összevadászni. Már csak a szín kiválasztása volt hátra. meglepő módon, ezen veszekedtünk a legtöbbet, de végül sikerült megállapodnunk egy nagyon szép, halványkék babakocsiban. Bár kislányunk lesz,de nem sokra rá tervezzük a következőt, és jó lenne, ha nem kellene akkor újat venni, hanem kiszolgálná a babakocsi azt a gyerkőcöt is.

Nagyon várjuk a kis poronty érkezését, már most tudom, hogy ő belőle is hatalmas autó rajongó lesz. Remélem, hogy mindent ilyen könnyen fogunk neki találni, mint babakocsit, mert óriási dolog, hogy nem kellett körbejárni mindent, csak felmentem a weboldalra, kiválasztottam, és meg is rendeltem.Szívből ajánlom mindenkinek, akinek szüksége van rá, hogy innen vegyen, mert nem csak szuper minőség, de kedvező ár és nagy választék jellemzi ezt a lelőhelyet.