Az autó szerelőnél figyeltem fel a Salgó polcra

Amikor az autó szerelőnél jártam, megláttam egy tök jó polc-rendszert. A szerelőm a mindenféle eszközeit tartotta rajta a műhelyében. És én pont ilyet kerestem a garázsomba. Beszélgetés közben meg is kérdeztem, hogy milyen polc ez.

Azt mondta, hogy ez egy Salgó polc. Nemrég szerezte be és nagyon elégedett vele. Ajánlja is nekem, mert jó választás. Egyrészt strapabíró. Horganyzott acélból készült, ami így nagy teherbírást biztosít. A polcok 130-280 kb-ot bírnak, a keret pedig 1500-3600 kg-ig terhelhető. A minőséghez sem fér kétség. A Salgó polc TÜV és ISO minősítéssel is rendelkezik, és az EU-ban ez az egyik legelterjedtebb polc. Még garanciát is vállal a gyártó.

Az összeszerelés is nagyon egyszerű, nem igényel semmilyen szaktudást vagy speciális eszközt. Elég hozzá egy darab kalapács meg egy munkavédelmi kesztyű. És még gyorsan is megvan, köszönhetően a csavarmentes kivitelnek. A polcokat 33mm-ként lehet állítani.

A súlya is kicsi, ami igen praktikus. És rendkívüli sokoldalúságának köszönhetően, szinte bármilyen célnak megfelel.

Nagyon megtetszett nekem ez a Salgó polc, elhatároztam hogy beszerzek egy ilyet otthonra a garázsba. Az ára is nagyon gazdaságos, teljesen megéri. Van is egy jó kis weboldal ahonnan meg lehet rendelni a Salgó polcot. Remélem, nekem is annyira be fog válni, mint a szerelőmnek. Örültem hogy nem csak az autóm lett megszerelve, de még ilyen új infókat is megtudtam.