Az autónkat se bízzuk bárkire, a fogunkat meg pláne nem, főleg ha fog implantátum beültetésről van szó

Vannak dolgok az életben, amik folyamatos karbantartást igényelnek. Persze egyszerűbb lenne, ha nem kellene az állagromlással foglalkozni. Az autókat is megvesszük, de sajnos itt nem fejeződik be a történet, ugyanis folyamatosan karban kell tartani, ha használni szeretnénk a jövőben is, ráadásul biztonságban. Az is megbosszulja magát, ha nem fordítunk erre kellő energiát és pénzt, ugyanis egyik probléma szülheti a másikat, és a végén jóval többet fizetünk, ráadásul ami nagyon veszélyes, hogy akár az életünkkel is játszhatunk, ha kicsit drámai akarok lenni. Ráadásul, ha nem egyedül utazunk vele, hanem mondjuk a gyerekeinket is szállítjuk vele, akkor ez hatványozottan igaz.

Nem csak a tárgyakat, magunkat is rendszeresen karban kell tartani, ha meg akarjuk őrizni sokáig egészségünket. Erre sajnos sokkal kevesebb időt áldozunk, mint kellene. Félünk az orvosoktól, ami még szomorúbb, hogy nem bízunk bennük. Ez a félelem különösen igaz a fogorvosra. Én nem nagyon találkoztam olyan emberrel, akit ne öntött volna el rossz érzés, amikor a fog téma illetve a fogorvos jött szóba. Éppen emiatt addig halogatjuk a látogatást, amíg csak lehet, ezzel sokkal nagyobb károkat okozva.

Persze nem mindenkinek van olyan jó fogorvosa, mint nekem, így valamilyen szinten érthető ez a viselkedés. Érdekes módon én sosem érkezem gyomor görccsel a rendelőbe, bár nyilván szívesebben megyek én is moziba, de eddig semmilyen rossz élményről nem tudok beszámolni ezzel kapcsolatban. Szeretek oda járni, mert ha bármilyen problémám merül fel hirtelen, mindig találunk közeli időpontot, nagyon rugalmasak  e tekintetben. Az árak nincsenek elszállva, de emellett a szakmai színvonal nagyon magas, a berendezések pedig modernek. Az egész rendelő atmoszférája bizalmat áraszt. Sosem kellett eddig várnom, mindig sorra kerültem abban az időpontban, amikorra érkeztem. Legutóbb fog implantátum beültetés miatt jártam ott, ami egy hosszabb procedúra, de minden zökkenőmentesen zajlott, a végeredmény abszolút tökéletes, a tartóssága miatt pedig egy percig sem kell aggódnom. Magát a kezelést pontról pontra megterveztük, kialakítottuk a személyemre szabott kezelési tervet, és eszerint a menetrend szerint haladt a kezelés. Szerencsére semmilyen komplikáció nem volt menetközben sem, de másra nem is számítottam. Mivel számukra a páciens elégedettsége az elsődleges, mindig a tökéletességre törekednek. Nem érzem úgy, hogy egy következő “darab” vagyok a futószalagon, gyorsan tudjuk le és jöhet a következő. A kezelések széles palettájából választhatunk, legyen szó csak tömésről, vagy akár az általam már említett fog implantátum beültetésről. A profi munka és a minőségi anyagok, amit használnak garantálják számunkra a minőséget és a tartós végeredményt. Esztétikai kezeléseket egyaránt végeznek, fogpótlásra is sokféle alternatíva létezik. Rögzített fogpótlások esetében választhatunk cirkónium-és fémkerámia koronát, de ha csak átmeneti megoldást keresünk, akkor ideiglenes koronát is készítenek nekünk. Ha szájsebészeti ellátásra van szükség, ami  jellemzően a bölcsességfog eltávolítása, akkor sem küldenek máshova, hiszen rendelőn belül ezt is elvégzik, éppúgy, mint a röntgent.

A kocsinkat se bízzuk rá bárkire, miért tennénk másképp saját magunkkal, főleg amikor az egészségünkről van szó. Válasszunk mindig megbízható szakembert és akkor nem érhet mi ez meglepetés, akár az autónkról, akár a fogainkról legyen is szó.