Gyurma autók

Kis korom óta az autók szerelmese vagyok. Először a felhúzható kisautókat gyűjtöttem, utána a játékboltban kaphatót. Mikor nagyobb lettem, elkezdtem makettezni és jobbnál jobb kocsikat raktam össze. Szép kis adag összegyűlt belőle. Annyira vonzott mindig is az autózás, hogy úgy döntöttem autóversenyeken fogok dolgozni. Nem gondoltam versenyzésre, inkább a háttérben szerettem volna maradni. Ez lett a célom. Nemcsak a célomat értem el, hanem egy gyönyörű nőt, a feleségemet és a kisfiamat. A kicsi éppannyira bolondja az autóknak, mint én voltam és vagyok és pont olyan művészlélek mellette, mint az Édesanyja.

Egyik nap arra lettünk figyelmesek, hogy valami régi gyurmát túrt elő valahonnan és azzal játszik. Ez önmagában még nem lett volna akkora dolog, de aztán órákkal később odajött hozzánk, hogy megmutassa mit csinált. Az egyik régi Merci makettemet formázta meg gyurmából úgy, hogy szinte tökéletesen látszik minden kis apróság a felszínén. Egyből arra gondoltunk, hogy veszünk neki még gyurmát, hogy érezze mennyire ügyes.

Persze természetesen nem ez volt az egyetlen, amivel foglalkozni kellett. A feleségem a lehető legrosszabbkor betegedett le és nem tudott az iskolai dolgokkal bíbelődni. Az első év, hogy rám hárult ez a felelősség, de legalább már tudom, hogy mennyire nehéz. Végül ezt is sikerült megoldanom, de a jatekwebshop.eu nélkül nem ment volna.

Úgy határoztam, hogy leülök a számítógépem elé és addig fel nem állok, amíg nem találtam meg azt az oldalt, ahol mindent beszerezhetek. Óriási szerencsém volt, az első kattintások után szinte rá is találtam a fent említett weblapra. Először nem is értettem miért dob fel egy játékboltot, de ha már ott volt előttem, akkor megnyitottam. Egyből egyértelművé vált, hogy azért került elém ez is, mert van egy külön fül csak a sulis cuccoknak. Elképedtem, hogy mennyi minden van, előszöris nemcsak azok a kellékek, amik közvetlenül az iskolához kellenek, hanem például uzsonnás doboz vagy tornazsák is megtalálható. Másodszor pedig annyira sok a játék, hogy napokba telne felsorolni. Gyorsan kiválogattam, amik kellettek a sulikezdéshez és utána megkerestem a gyurmákat. Én először találkoztam az „intelligens gyurma” kifejezéssel. Hamar kiderült, hogy nem az az, amit én keresek, de természetesen olyat is találtam, amiből lehet autókat formázni. Már rendelni akartam, amikor megláttam, hogy egy telefonos szolgálat segít ebben. Fel is hívtam a feltűntetett számot és elintéztem a rendelést, egy nagyon kedves fiatal ember vette fel a telefont, aki tájékoztatott mindenről. Mivel annyi mindent rendeltem, hogy túl voltam a húszezren, ezért a szállítás teljesen ingyen volt. Annak ellenére léptem túl a húszezer forintot, hogy magas kedvezmény járt a kiválasztott termékre, na nem azért, mert drágák voltak, hanem annyira jók, hogy rengeteg mindent szereztem be.

A rendelést követően beszaladtam a feleségemhez, hogy bevigyem neki a gyógyszereket és egy meleg teát, meg persze a jó hírt, hogy mindent megrendeltem és már úton van a csomag. Leesett az álla, hogy ilyen hihetetlen gyorsan oldottam meg a problémát. Egy pár nappal később meg is jöttek a rendeléseim, addigra a feleségem is meggyógyult és láthatta azt az arcot, amit soha nem fogunk elfelejteni. Amikor megkapta a fiunk a gyurmákat, egyből tudta, hogy mennyire büszkék vagyunk rá és ami emiatt sugárzott az arcáról, örökre a fejünkbe vésődött. A feleségem még el is pityeredett rajta.

Ezt az élményt nem éltük volna át, ha nincs a jatekwebshop.eu, aminek a segítségével könnyen, gyorsan abszolválni tudtam a helyzetet, illetve azt sem szabad elfelejtenem, hogy mennyire nagy előnyt jelentett, hogy telefonáltam és kedvesen, türelmesen állt a rendelkezésemre az ügyfélszolgálatos munkatárs.