Jön a gyerek, hol a kocsi?

Azt gondolná az ember, hogyha valaki úgy rajong az autókért, mint én, biztosan nem lehet problémája azzal sem, hogy a gyermeke számára babakocsit vásároljon. Hát ezek az emberek tévednek. Ugyanolyan nagy fába vágom én is a fejszémet, amikor ilyesmire adom a fejemet. Az első két gyermekem születésénél még elmentünk egy üzletbe és ott helyben néztünk körbe a lehetséges kocsik után. Ennek is megvan a maga bája és természetesen a haszna is. Sajnos azonban, most, hogy már két csemetére is vigyázni kell és egyik kíváncsibb, mint a másik, már nem engedhetjük meg magunknak azt a luxust, hogy órákig nézelődjünk egy boltban. Az élet egyéb területein is alig jut időnk valamire! A babakocsit pedig mindenképpen együtt szerettük volna kiválasztani, a gyerkőcök mellett azonban legalább az egyikünknek mindig rájuk kellett volna fizetni. És, hát lássuk be, hogy a nagyszülőket sem lehetséges minden alkalommal bevetni.

Szerencsére azonban manapság az internet és a házhoz szállítás sok mindenre nyújthat megoldást. Nem ez az első alkalom, hogy egy weboldalt kerestünk, hogy gyorsabban tudjuk elintézni vásárlási ügyeinket. Nem vagyunk tehát tapasztalatlanok a dologban. A két idősebbnek, mivel korban igen közel állnak egymáshoz, még ugyanaz volt a babakocsija. Ez alkalommal azonban, mivel a régi már két babát is kiszolgált és elég leharcolt állapotba került, úgy döntöttünk, hogy egy újat választunk. Sem feleségem, sem én nem voltunk biztosak benne, hogy milyen típusú kocsira lenne ezúttal szükségünk. Egy valamit tudtunk, hogy valamilyen kompakt megoldásra lenne szükségünk. Számomra fontos volt, hogy ne kelljen külön az autóba is gyerekülést vásárolni, feleségem pedig végre szeretett volna egy olyan babakocsit, amit kényelmesen tud kezelni, mert az előzővel sajnos meggyűlt a baja. És az sem volt utolsó szempont neki, hogy legyen teherbírása az eszköznek, ugyanis gyakran csak a babával együtt tud majd elmenni a boltba.

Miután összegeztük az elvárásainkat, kerestünk egy olyan webáruházat, amelynek a kínálata a mi sokszínű igényeinket is képes volt kielégíteni. Az ajandek.varazslo.hu/blog/item/babakocsi-valasztas-egyszeruen-es-okosannagy meglepetésünkre egy ilyen oldalnak bizonyult. Nagyon könnyen el tudtunk igazodni rajta és mindent megtaláltunk, amire szükségünk volt. Megörültünk annak is, hogy láttunk a megjelenített termékek között olyan babakocsit is, amilyenről a barátaink beszéltek, hogy szeretnének, de nem találtak a saját jól bevált boltjukban. Gyorsan nekik is elküldtük a linket, hogy ők is körülnézhessenek ezen a remek oldalon. Nagyon hálásak voltak, mert már elég régóta szükségük volt egy sport babakocsira.

Az oldalon történő válogatást az is segítette, hogy a képekre kattintva egy pár soros információt kapunk magáról a megvásárolandó termékről. Nekem ez volt a legszimpatikusabb, míg feleségem azt értékelte, hogy mások elégedettségi mérői alapján csillagokkal jelölve van, hogy mennyire szolgált a vevők megelégedésére az éppen megtekintett áru. Hiába, mindenkinek más adatok számítanak… Ha nagyon sietsz, ömlesztve is megtekintheted a termékek fotóit, és így is válogathatsz. Ez azoknak is szuper, akiknek elég az ár és kinézet, esetleg a márka döntésfolyamat megkezdéséhez. Ez vagyok én. De a feleségem? Ő szeret elidőzni egy-egy árucikken és mindegyiket kicsit alaposabban szemügyre venni. Ezért két laptopot használtunk és mindegyikünk a saját magának megfelelő módon vette szemügyre az elé táruló kínálat. Ha valami jót találtunk, csak megmutattuk a másiknak és máris mindketten láthattunk minden saját magunk számára nélkülözhetetlen adatot. 

Mi, nagy megelégedésünkre egy órán belül találtunk megfelelő babakocsit, így a gyerekek elaltatása után nem kellett az egész esténket erre áldozni. Teljesen egyértelműen tudtuk kezelni az oldalt, minden bonyodalomtól mentesen. Ó, bárcsak az ezután ránk váró nehézségekkel is ilyen könnyen meg tudnánk majd birkózni!